8 мар. 2011 г.

Листівка для мами чи бабусі на 8 березня / Открытка для мамы или бабушки на 8 марта

Нарешті дочекалися весняного свята :) І нехай за вікном -5, а весняний настрій і квіти в душі ніхто не відміняв. Запропонуйте дитині виготовити святкову листівку, і стане ще тепліше.
Приготуйте з різнокольорового паперу квіти 2 розмірів та листочки зеленого кольору. З картону будь-якого кольору (ми обрали оранжевий) виріжте вісімку. Так як ми готували листівки для бабусь, а у нас їх 2, то вісімок ми вирізали також 2 :)

Приготовьте из разноцветной бумаги цветы двух рахмеров, листочки зеленого цвета. А из картона любого цвета (мы выбрали оранжевый) вирежьте восмерку. Так как мы готовили открытки для бабушек, а у нас их 2, то всомерок мы вырезали 2 :)


Тепер нехай попрацює ваш малюк. Запропонуйте йому наклеїти ці квіти та листочки у будь-якій послідовності на вісімку. Нехай дитина на власний розсуд комбінує аплікативні форми.

Теперь пусть поработает ваш малыш. Предложите ему наклеить эти цветы и листочки в любой последовтельности на восмерку. Пусть ребенок комбинирут апликативные формы по желанию


Цікаво те, що скільки б листівок не виготовила дитина, вони всі будуть різними та яскравими.

Интересно то, что сколько бы открыток не изготовил ребенок , все они будут разными и яркими:

2 комментария:

  1. Чудові аплікації!
    Вітаю Вас з цим чудовим святом, щоб воно продовжувалося для Вас увесь рік і все життя!

    ОтветитьУдалить

Related Posts with Thumbnails